E-Mail: sales@gidi-chain.com

Rollenkette Birleşmesi Uygulaması

2021-11-30 13:59:56

Bir çeşit ortak araç olarak görülür. Roller Zinkiri de Kendi Bağlantıdır. Basit yapımım var. Roller Zinkiri birleştirdiğinizde çok kolay olduğunu göreceksiniz ve ikisini birleştirmeniz gerekmiyor.

Roller zinkir bağlantısı yüksek sıcaklık, ıslak ve sert şartları ile çevre için kullanabilir. Yüksek hızlı ve güçlü etkiler yükü olan olay için uygun değil. Roller Zinkiri bağlantısı mükemmel simrik ve koruma şartları ile çalışmalı.

Ortak zinkir bağlantısı iki roler zinkiri bağlantısı, tek sırada roler zinkiri bağlantısı, diş şeklinde zinkir bağlantısı, nilon zinkiri bağlantısı. Ölçüsü sıkıştır ve ağırlığı hafif. Ama rooler Zinkiri birleşmesi için yüksek ihtiyacı yok.

Gerçekten konuşurken, genellikle uzun hizmet hayatında. Çeşitli dondurulmuş yiyecek ve dehidratlı sebzeler için üretim hattı ekipmanları çiftsiz çelik Zinkiri ile taşımalı. Roller zinkirleri evi, endüstriyel ve tarım makinelerine geniş uygulanır, förderer, çizim makinesi, yazdırma makinesi, otomobil, motosiklet ve bisiklet içeriyor.


GIDI CHAIN ​​LIMITED liefern viel RollenketteFörderungsketteBlattkette, geschweißte Kettegeschmiedete KetteKette der PalmölmühleHebekette,Bergwerks- und Metallurgiekette, usw. Insgesamt über 3000-Sorten. und 90% der Ketten werden in die ganze Welt exportiert, die hauptsächlich nach Südostasien, Europa, Nordamerika und Südamerika exportieren. Ketten werden von den Kunden mit der ausgezeichneten Qualität begrüßt. Unser Unternehmen verfügt über mehr als 100-Sätze fortschrittlicher und professioneller Fertigungsanlagen. Ein perfektes und strenges QC-System wird in jedem Prozess implementiert, vom Materialeinkauf bis zur Verpackung der fertigen Produkte. Außerdem haben wir die ISO9001: 2015-Zertifizierung für das Qualitätsmanagementsystem bestanden.


Mehr Details : www.gidi-chain.com